Welkom bij Brasserie Nobelstede

De huidige brasserie werd in 1635 gebouwd op het landgoed Nobelstede, het betrof toen een 'kasteelhoeve-hofstede'. In 1975 kocht de familie Dewispelaere-Crevits de kasteelhoeve, die ondertussen was omgebouwd tot restaurant. In 1988 werd de huidige brasserie/feestzaal bijgebouwd en in gebruik genomen.

Sinds juli 2010 namen dochter Delphine Dewispelaere en haar man Alexander Roelens de zaak over. Chef Delphine genoot een opleiding aan de Hotel- en Toerismeschool Spermalie. Na haar studies werkte Delphine altijd thuis mee, zowel in de keuken als in de zaal/restaurant.

Brasserie Nobelstede stelt een volledige kaart voor met salades, ribbetjes, entrecôte, huisgemaakte pannenkoeken en wafels, roomijs, ... Specialiteiten zijn de grote keuze aan palingbereidingen.

De grote zaal heeft een maximum capaciteit van 100 personen. Je vertoeft er in een historische achtergrond, maar met een volledig nieuw interieur. Het ruime terras met lounge gedeelte biedt eveneens plaats aan 100 personen. In de grote vernieuwde speeltuin kunnen zowel grote als kleine kinderen hun hartje ophalen.

Vier bij ons uw communie- en lentefeesten, babyborrels, familie-feesten Op woensdag- en zaterdag- namiddag verzorgen we ook verjaardagsfeestjes. Maandelijks, op zondag is er ook een brunch met live muziek.

Brasserie Nobelstede is gelegen in een landelijke omgeving, langs enkele bewegwijzerde fietsroutes. Alles is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, er is tevens een ruime parking.